Seppo WeijlingKrav Maga Instructor

  De meeste kennen me al maar zal mezelf toch even kort voorstellen. Mijn naam is Seppo Weijling en ik ben 43 jaar. Ik ben in Denemarken geboren en in Rotterdam opgegroeid.

  Ik ben eigenlijk altijd werkzaam geweest en nog steeds in de horeca. In mijn opgroeiende tijd heb ik in Rotterdam best wel een hoop meegemaakt, waaronder ook geweld op straat en om me heen.

  In mijn jeugdjaren heb ik diverse vechtsporten getraind omdat het me ergens toch altijd wel prikkelde, als jonkie heb ik een tijd judo gedaan, later in mij jeugd penchak silat en later weer shaolin kempo. Daarna is het eigenlijk alleen maar bij werken gebleven. Totdat ik 7 jaar geleden een gesprek had met mijn chef die zelf aikido leraar was over diverse vechtsporten. Hij had het over Krav Maga. Door die verhalen in dat gesprek ben ik op zoek gegaan naar een lokake Krav Maga school.

  Ik ging op zoeken kwam ik al snel bij RetZef uit. Ik dacht ik meld me aan voor een proefles in Rotterdam dit was destijd bij Pieter Kalis.

  Na de proefles was ik gelijk verkocht, de eerste training met een hoop gasten uit de haven en andere jongens beviel mij goed. In eerste instantie dacht ik van grote gasten man ,haha maarja gewoon gaan toch, Ik werd gelijk, waar RetZef om bekend staat, direct goed in de groep opgenomen. Alles met respect naar elkaar en een soort familiar gevoel. Ik ben sindsdien nooit meer weggegaan en train nog steeds met een hoop plezier bij RetZef. Later werd ik gevraad door Timo of ik ook een instructeursopleiding wilde doen, deze heb ik met goed resultaat afgerond.

  Krav Maga heeft mij een hoop positieve eigenschappen gegeven buiten de gevechtstechnieken om dicipline, respect, geduldiger en zelfverzekerder.

  Ik kan iedereen aanraden om een proefles te komen nemen en het zelfde te ervaren als ik.

  0