thep-logo-white

THEP

Timo Hennekes Elite Performance

De THEP filosofie

Bij Timo Hennekes Elite Performance zijn we geobsedeerd door menselijke prestaties! Met bewezen onderzoek en de beste trainingsmethoden, combineren we programma’s die zijn ontworpen om het potentieel te bereiken van elke atleet die onze deuren binnenkomt.

We baseren al onze trainingen op jarenlang onderzoek en wetenschappelijke gegevens waarvan bewezen is dat ze Elite Level Athletes creëren. Dit houd in dat er wel getraind moet worden en HARD! Zonder hard werken & discipline is er gen ruimte voor de top

Onze MISSIE is om vanaf de basis een atletische basis te bouwen, zodat je je kunt concentreren op het domineren van je competitie en het winnen van elke strijd, ongeacht welke sport je speelt!

What do you want to do ?

New mail

2007125217

Timo Hennekes

Door mijn 20 jarige loopbaan in de vechtsportwereld ben ik THEP gestart omdat dit mijn passie voor menselijke prestaties is. Ik hou ervan om mensen beter te maken en dit terug te zien in hun performance(s). Toen ik jonger was en spelend bij DFC in Dordrecht en gescout werd door Feyenoord, wilde ik de beste speler op mijn positie zijn en mijn team helpen het kampioenschap te winnen, dit is dan ook zeer regelmatig gebeurt. Dit was letterlijk mijn enige doel. Ik raakte gefrustreerd doordat al het harde werk dat ik deed niet genoeg

What do you want to do ?

New mail

THEP Programma

Hoe te trainen voor Agility/behendigheid?

Om de training te optimaliseren voor behendigheid, moet een atleet zowel behendigheidstraining als weerstandstraining uitvoeren. Agility training bevat veel variabelen.

Een uitgebreid agility trainingsprogramma omvat het volgende:

  •     Snelheids training
  •     Balans / coördinatie training
  •     Looptraining
  •     Directionele bewegingstraining
  •     Proprioceptie (perceptie / bewustzijn) training
  •     Krachttraining
What do you want to do ?

New mail

Ervaringen van THEP-deelnemers:

What do you want to do ?

New mail

0