Timo Hennekes

mg_2467

Timo Hennekes

Timo Hennekes MSc is afgestudeerd aan de universiteit van Barcelona (Camp Nou) voor Neurologisch & Trainings onderwijs 2019 /2020, rehabilitation injury & strenght 2021 & Barça Coach Academy: Introductory level 2023

Specialist op het gebied van Coördinatie ontwikkeling, neurologisch denkwerk op het gebied van bewegen en handelen tijdens de wedstrijd.

Vanwege mijn 30 jarige loopbaan in de vechtsportwereld ben ik THEP gestart omdat dit mijn passie voor menselijke prestaties is. Ik hou ervan om mensen beter te maken en dit terug te zien in hun performance(s) Toen ik jonger was en spelend bij DFC in Dordrecht en gescout werd door Feyenoord, wilde ik de beste speler op mijn positie zijn en mijn team helpen het kampioenschap te winnen, dit is dan ook zeer regelmatig gebeurt.

Dat was letterlijk mijn enige doel. Ik raakte gefrustreerd dat al het harde werk dat ik deed niet genoeg was en dat het me niet eens opviel.

Laat me je het eens vragen, heb je je ooit zo gevoeld?

Als je ja hebt geantwoord, ben je hier aan het juiste adres. Jij verdient het beste.

* Een uitstekend programma …..
* En coaches die jou beter maken ……

Dit is voor jou als je wilt:

  • Verbeterde explosiviteit en snelheid …
  • Om je eerste dunk / (doel) punt te maken…
  • Om zwaardere gewichten SNELLER te tillen …
  • Verbeterde spelprestaties ….
  • Meer agility ( wendbaarheid) en meer Power!

Met dit nieuwe programma, The Speed ​​And Agility Accelerator, heb ik letterlijk al mijn ervaring als trainer op jeugd-, middelbare school-, universiteit- en proefniveau genomen en het beste snelheidsprogramma op de markt gemaakt. Aan het einde van dit programma loop je met de juiste techniek en sneller dan eerst.

Als je klaar bent om een DOMINANT- atleet te worden, is het nu tijd. Ik geef u letterlijk de tools tot je succes. Je hebt alle potentie om sneller te worden, je hoeft me alleen maar te vertrouwen. Laten we ervoor gaan.

Ik help je graag met die avontuur, Ik zie je binnen,

Coach Timo

0